Vaccinul anti-COVID-19 ajunge în România. Raed Arafat şi Valeriu Gheorghiţă sunt la Nădlac

Primele doze de vaccin împotriva COVID-19 ajung în țară pe la Vama Nădlac 2, vineri, în ziua de Crăciun, în jurul orei 12.00, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Vaccinul ajunge în România chiar în prima din Zilele europene ale vaccinării, care se desfășoară în perioada 25-27 decembrie. Acțiuni legate de acest eveniment vor fi organizate în București și în toate regiunile țării, printr-o serie de activități menite să marcheze debutul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, potrivit Mediafax.

Acțiunile vor începe vineri, 25 decembrie, odată cu intrarea în țară, prin Vama Nădlac 2 (județul Arad) a primelor 10.000 de doze de vaccinuri împotriva COVID-19. Ora aproximativă de intrare în țară a primelor doze de vaccinuri este 12.00.

Sâmbătă, 26 decembrie, vaccinurile vor ajunge la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, desemnat Centru național de stocare a vaccinurilor împotriva COVID-19. Ora aproximativă de sosire a vaccinurilor la Institutul Cantacuzino este 07.00, scrie Digi24.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel