VACCINARE PROFESORI. Gheorghiță: Trimitem echipe mobile

Dr. Gheorghiță, anunț despre vaccinarea profesorilor
Dr. Gheorghiță, anunț despre vaccinarea profesorilor

Dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare împotriva Covid-19, a făcut vineri un anunț privind vaccinarea profesorilor.

Dr. Valeriu Gheorghiță a anunțat, vineri, că se ia în calcul o analiză de posibilitate a vaccinării personalului din învățământ cu prioritate prin echipe mobile.

„Să se efectueze, în primul rând, vaccinarea cadrelor didactice care sunt la interfața directă cu elevii și a personalului din creșe și grădinițe.”, a subliniat coordonatul Campaniei Naționale de Vaccinare împotriva Covid-19.

De asemenea, dr. Valeriu Gheorghiță a mai spus că se analizează posibilitate vaccinării profesorilor prin echipe mobile. 

„Încă analizăm locația care ar putea fi potrivită pentru acest demers: fie în sala de sport, unde se poate crea un spațiu adecvat sau la nivelul inspectoratelor școlare. Ne dorim analizarea acestui aspect, având în vedere situația epidemiologică.”, a adăugat dr. Gheorghiță la Antena 3.

Nu în ultimul rând, dr. Valeriu Gheorghiță a subliniat că s-ar dori ca de la 1 martie să se pună în aplicare acest demers.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel