Vaccinare în Bucureşti. Prefectul Stoica: Nu suntem unde ar trebui să fim

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, susține că dacă se păstrează actualul ritm de vaccinare în București nu va atinge obiectivul în toamnă, care este de 1,2-1,3 milioane de oameni vaccinați la sfârșitul lunii august.

„Nu suntem deocamdată acolo unde ar trebui să fim pentru a ajunge la o vaccinare suficient de bună până în toamnă. Dacă se păstrează ritmul actual nu atingem obiectivul”, a spus Alin Stoica, la Digi24. Dacă la nivel național, obiectivul este vaccinarea a 10 milioane de oameni până în septembrie, în București acesta este de 1,2-1,3 milioane, susține prefectul Capitalei.

„Până acum avem cam 20% vaccinare și trendul este urcător, am văzut o creștere a numărului de vaccinări la 13-14.000, acum în ultima zi a scăzut un pic. Sperăm să crească în continuare spre 20.000 pentru a fi siguri că atingem obiectivul”, a mai spus Alin Stoica.

Acesta a anunțat că pentru atingerea obiectivului capacitatea de vaccinare va crește. Astfel, vor fi deschise centre de vaccinare din mașină și va fi organizat între 7 și 9 mai un maraton al vaccinării, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel