EXCLUSIV  Vaccin împotriva coronavirusului. Horaţiu Moldovan anunţă ce va face România

Dr. Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a vorbit despre momentul în care va apărea vaccinul împotriva COVID-19, explicând cum va acţiona România. 

Invitat la interviurile DC News, Dr. Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a vorbit despre modul în care va acţiona România în momentul în care va începe producţia efectivă a unui vaccin împotriva noului coronavirus. Horaţiu Moldovan a afirmat că se va lua o decizie cu privire la cantitatea de vaccin pe care o va comanda România în funcţie de evoluţia epidemiei şi de numărul de cazuri înregistrate în România.

"Să vedem care va fi situaţia epidemiei în momentul în care vom avea acest vaccin. Şi dacă situaţia o impune, vom achiziţiona şi noi acest vaccin. Noi avem un număr relativ mic de pacienţi, însă deocamdată aici e o zonă a ipotezei ştiinţifice. Să ajungem să avem acest vaccin, să treacă de etapa studiilor clinice, să fie clinic aplicabil şi atunci să vedem ce disponibilitate comercială există şi ce putem noi achiziţiona", a declarat Dr. Horaţiu Moldovan.

VIDEO: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel