Vaccin distribuit în cutii de PIZZA. Virgil Musta, reacție tranșantă: E ceva CIUDAT

Medicul Virgil Musta a comentat situația dozelor de vaccin care au ajuns la Slobozia în cutii de pizza.

"Este ceva ciudat. Cine știe de unde s-au transportat?! Ele vin din niște containere la locurile unde se fac vaccinări, unde sunt puse în frigider și probabil de acolo până la cabinet au fost puse în cutii ca să fie mai simplu de transportat. Sunt convins că n-aveau cum să vină în cutii de pizza. Astfel nu-mi închipui sau nu știu cum s-a întâmplat acest lucru. Sunt convins că n-aveau cum să vină în cutii de pizza în congelatoarele acelea, la -80 de grade, e aproape imposibil", a comentat Virgil Musta, în direct la B1 TV.

Ce se întâmplă cu dozele de vaccin care rămân nefolosite

"E o situație ciudată și arată o lipsă de organizare locală pentru că în mod normal faci comanda în funcție de cei pe care îi ai pe listă și au semnat că doresc vaccinarea. În momentul în care ai această catagrafiere nu cred că este o problemă să rămână doze. Poate să rămână una-două.

Eu cred că noi nu avem chiar organizarea Israelului, o țară militarizată și mai mică. Eu cred ca este dificil de organizat o vaccinarea atât de rapidă și să fie foarte bine pusă la punct. Din punctul meu de vedere, este bine că armata este implicată, pentru că este mult mai bine organizată", a mai spus medicul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel