Vaccin COVID-19. Mircea Geoană, detalii din NATO: E o CURSĂ a MII de cercetători

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a anunţat că mii de cercetători încearcă să găsească vaccinul pentru combaterea COVID-19.

Mircea Geoană a declarat că, la nivel internațional, mii de cercetători depun eforturi uriașe pentru a găsi un vaccin pentru combaterea infecției cu COVID-19.

„Crearea unei alianțe pentru găsirea vacciului pentru acest virus ucigaș e foarte importantă. Noi avem la NATO un coleg, care se numește omul se știință șef, care are numai în portofoliul lui de relații, la nivel de NATO, peste 6.000 de cercetători la nivel internațional. În clipa de față, există o coordonare între firme, e o cursă pentru găsirea vaccinului", a declarat Mircea Geoană, în direct la Antena 3.

Apel la români, pentru informarea corectă

"Știu că suntem cu toții în izolare și la distanță, dar vă rog fiți selectivi în sursa de informare pe care o luați, căutați surse în care există jurnaliști profesioniști. Nu spun că nu trebuie să ne luăm informații din mai multe zone, dar fiți foarte atenți pentru că, în spatele acestei tensiuni, există și forțe și actori care încearcă să profite de legitima noastră îngrijorare", a completat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel