VACCIN COVID-19. Cât va costa și cum va fi administrat în România. Arafat: Problema adevărată e alta

Raed Arafat
Raed Arafat

Alexandru Rafila și Raed Arafat au dat detalii despre vaccinarea populației României împotriva COVID-19.

Profesorul Alexandru Rafila a afirmat, la Antena 3, că e posibil ca din martie 2021 să înceapă vaccinarea împotriva COVID-19. Acesta e de părere că ar trebui vaccinați aproximativ 14 milioane de români pentru a ajunge la un rezultat final cu vaccinarea.

Radu Tudor a subliniat că e nevoie de două doze de persoană iar prețul unui vaccin e estimat între 5 și 20 de euro. Întrebat dacă statul va suporta costul pentru vaccinarea acestor cetățeni, Raed Arafat, prezent și el în emisiune, a precizat că oamenii nu trebuie să își facă griji pentru acest lucru.

„Cel mai probabil da (n.r. - statul va costul vaccinărilor). Este totuși o problemă de siguranță la nivel național. Probabil că vor exista și fonduri de sprijin europene”, a precizat Raed Arafat. Acesta a subliniat că nu costul îl îngrijorează ci altceva: că vor exista persoane care vor purta campanii împotriva vaccinării, lucru care se întâmplă din păcate și în prezent.

„Vor începe din nou ”sfătuitorii” să explice populației de ce nu trebuie să se vaccineze. Eu sper ca populația să înțeleagă că e spre binele lor. Așa cum vorbim în acest moment de vaccinul antigripal care trebuie administrat. Populația sper să asculte sfatul medicilor din domeniu nu a celor care vin cu teorii ale conspirațiilor și cu faptul că injectăm cipuri”, a conchis Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel