Vaccin coronavirus. Raed Arafat are un SINGUR MESAJ pentru cei care refuză vaccinul sau vor să mai aștepte

Raed Arafat
Raed Arafat

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat Raed Arafat, a spus, după ce s-a vaccinat, că de abia a așteptat acest moment.

Raed Arafat a precizat că s-a vaccinat luni, 11 ianuarie, pentru că acum i-a venit rândul.

Întrebat despre faptul că doar 108.000 de cadre medicale au fost vaccinate, Raed Arafat a afirmat că trebuie analizate motivele celor care nu își fac vaccinul.

„În primul rând, când calculăm dozele, întotdeauna să le împărțim la doi, pentru că jumătatea dozelor se păstrează pentru rapel. Cei care amână sau care nu vor să se vaccineze au varii motive, nu intrăm în ele. Poate că unii vor să mai aștepte, vor să mai vadă, unii poate că au ascultat unele păreri și au crezut în ele. Ceea ce eu spun tuturor: este normal să ne vaccinăm, este singura metodă prin care, în primul rând, ne protejăm, iar când avem un număr mai mare de persoane vaccinate putem să reducem sau să sistăm răspândirea virusului și mai ales impactul lui și să ne întoarcem la o viață cât mai aproape de normal”, a spus acesta.

Cât privește campania de vaccinare, secretarul de stat a afirmat că România stă bine.

„Stăm bine și este încă mult de făcut, pentru că numărul centrelor va crește. (...) Există premise de îmbunătățire, dar până acum eu consider că totuși am mers destul de OK ca început, dar acest lucru trebuie să fie amplificat”, a spus Raed Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel