Vaccin anti-COVID vs. vaccin anti-poliomielită. "BREAKING NEWS-ul mi-a adus aminte de EL". Ce a PRIMIT Jonas Salk, după marea INVENȚIE

Dan Negru a scris un mesaj tare despre vaccinul anti-poliomielită, în comparație cu mult așteptatul vaccin anti-COVID-19.

"Breaking news-ul cu vaccinul și cu businessul pe care-l va dezvolta mi-a adus aminte de Jonas Salk, doctorul care a inventat vaccinul anti-poliomielita. Salk nu a cerut niciun ban pentru invenție și când a fost întrebat de ce a refuzat banii din descoperirea vaccinului el a raspuns:

"E al nostru, al tuturor, poți să patentezi soarele?" Salk a descoperit vaccinul la 40 de ani dar a continuat sa trăiască din salariul de medic. Marile companii aeriene i-au oferit gratuitate pe toate zborurile, in restaurante nu era lăsat să plătească, Mercedes si Chevrolet i-au dat mașini gratis toată viața. Proprietarul miliardar al unui lanț egiptean de restaurante al cărui copil a fost salvat de vaccin a deschis un restaurant pe strada doctorului Salk doar ca sa-i ofere mâncare gratuită acestuia.

Doctorul Jonas Salk a murit in 1995 cu un salariu de 7 mii de dolari pe lună deși se estimeaza că dacă și-ar fi patentat invenția ar fi avut un câștig de peste 4 miliarde de dolari! Asta e momentul celebru in televiziune in care Salk răspunde: "poți să patentezi soarele?"", a scris Dan Negru pe pagina de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel