VACCIN ANTI-COVID-19. Chirilă se face de râs. Vâlcu: Iertați-mă, dar e o prostie! O să revin la Băsescu

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

Val Vâlcu a vorbit despre videoclipul prin care Tudor Chirilă ia la mișto vaccinul anti-COVID-19. 

Tudor Chirilă a publicat pe rețelele de socializare un videoclip prin care parodiază vaccinul anti-COVID-19. Acesta spune, printre altele, că:

"Nea Mariane, fii atent, deci sunt nervos rău de tot! Am depistat-o, deci am o pistă. Fii atent, cu vaccinul! E perfidă rău de tot. Nici nu pot să fiu coerent. Băi, lasă-ți părul lung, o să trebuiască să îți schimbi actul de identitate. Eu mi-am lăsat părul lung. Deci, ce fac ăştia, băga-mi-aș…

Primul vaccin, că ai văzut că sunt 2 doze… primul nu e vaccin, e substanță de colectare de informații, bre. Primul vaccin își ia informații, mapează că harta. Îți ia toată informația, ADN, globule, grupă de sânge. Îți ia și ce nu știi că ai în tine".

Val Vâlcu, REACȚIE dură

"Dacă lumea s-ar putea vaccina, ar fi cozi. În momentul de față, după sondaje, cel puțin 6 milioane de români sunt dornici să se vaccineze azi. Este oricum un efort formidabil făcut de industrie, de știință, să producă într-un timp atât de scurt cantități atât de mari de vaccin, dar ideea asta că românii nu se vaccinează... nu se vaccinează singuri!

Ce face Tudor Chirilă, iertați-mă, dar e o prostie! O să revin la Traian Băsescu. Traian Băsescu când făcea o ironie sau o glumă, râdea și el, ca să se prindă toată lumea că e o glumă. Cei care cred în conspirații iau de bun ce zice Tudor Chirilă, e posibil să nu înțeleagă faptul că a fost o bătaie de joc", a spus Val Vâlcu, în direct la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel