Vacanță în Grecia, cod QR. Răzvan Pascu, lămuriri pentru turiștii români: Aceasta este informația corectă!

Răzvan Pascu, consultant marketing turistic, a adus noi lămuriri privind vacanțele în Grecia ale românilor. Iată ce trebuie să știe aceștia.

Codul QR

"Se pare că este un soft pe care grecii l-au făcut. Ei nu au ştiut să comunice. Acele coduri QR, care se generează după ce completezi formularul electronic, se introduc în soft şi acesta va genera coduri aleatorii care vor fi testate, oameni care vor fi testați. Fiecărui om îi va reveni un cod, iar softul va trage la sorți nişte oameni. Dintr-un avion vor fi între 10 - 15, acestea sunt informaţiile pe care le am. Dar pentru a putea face asta, softul are nevoie să îşi creeze o bază de date cu informaţii. Trebuie să plece de la o bază, trebuie să vadă care este media infectaților. De aceea a fost nevoie să se testeze un avion întreg. Au testat să vadă câţi dintre ei sunt infectaţi. Nu este un lucru care s-a întâmplat pentru avionul românilor", a spus Răzvan Pascu în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Vama Kulata

"Vama care este deschisă din punct de vedere oficial este cea de la Kulata. Ştiu că există în spaţiul public informaţii, oameni care au intrat pe la Makaza sau alte graniţe, dar nu ştiu să vă spun nimic despre asta pentru că informaţiile nu sunt oficiale. Este adevărat că există nişte excepţii: oameni de afaceri, probleme de sănătate, diplomaţi. Românii aceia nu ştiu ce au completat pe formularele lor de au intrat prin alte graniţe", a mai spus acesta.

Vama Giurgiu

"Faceţi o paralelă cu ce se întâmplă la Giurgiu pentru că există coadă de maşini și acolo. Se pare că este o decizie a Comisiei Europene despre care nu înţeleg de ce nu se vorbeşte prea mult şi se va impune ca anumite granițe care fac legătura inclusiv cu ţări din afara UE - şi este şi cazul Greciei că are graniţă cu Albania şi Serbia.... În cazul acela se vor pune nişte instrumente de testare suplimentare. Acele granițe au fost închise pentru că nu au scanere care să citească acel cod QR", a spus Răzvan Pascu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel