Vacanţa de primăvară, prelungită. Gabriela Firea, semnal de alarmă: Copiii vor ajunge la bunici, adică cea mai vulnerabilă categorie

Sursă foto: Facebook Gabriela Firea
Sursă foto: Facebook Gabriela Firea

Gabriela Firea susține că prelungirea vacanței de primăvară a elevilor nu este o soluție viabilă pentru combaterea pandemiei.

"Părinții aveau dreptul la liber plătit sau un spor drept compensare, dacă nu puteau primi liber, în situația suspendării cursurilor! Pentru a nu mai plăti, Guvernul PNL-USR+ a luat decizia de a prelungi vacanța! Cum părinții nu vor mai primi liber sau bani pentru a plăti o bonă, spre exemplu, copiii vor ajunge la bunici, adică cea mai vulnerabilă categorie, în fața virusului. Cam atât de cinici pot să fie cei de la Guvern!", a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că astăzi Ministerul Educației a anunțat modificarea structurii anului școlar în curs. Astfel, s-a decis ca vacanța de primăvară a elevilor să fie prelungită cu 2 săptămâni, între 2 aprilie și 4 mai. Evaluarea Națională va avea loc după Bacalaureat, în perioada 5-8 iulie.

VEZI ȘI: Se schimbă structura anului școlar. Vacanță de trei săptămâni în aprilie-mai 2021. Cîmpeanu: Perioada cea mai critică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel