Vacanță 2021. Thailanda le permite turiștilor să stea în carantină pe iahturi

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Thailanda permite turiștilor să stea în carantină la bordul unui iaht sau a unei nave de croazieră mici.

Guvernul thailandez a permis turiștilor străini să facă o carantină obligatorie de două săptămâni pe iahturi, potrivit Nikkei Asia.

"Vizitatorii din Thailanda pot acum efectua carantina obligatorie de două săptămâni pe un iaht. Această permisiune a fost dată ca parte a activității guvernului de a relansa industria turismului, care reprezintă aproximativ o cincime din produsul intern brut al țării", scrie publicația.

În ianuarie, autoritățile thailandeze au permis străinilor să stea în carantină în incinta cluburilor de golf. Programul a început deja să funcționeze în Phuket, unde turiștii cu un test PCR negativ pentru coronavirus pot petrece o perioadă de carantină la bordul unui iaht sau a unei nave de croazieră mici. Participanții trebuie să poarte o brățară inteligentă care monitorizează semnele vitale, inclusiv temperatura și tensiunea arterială, și locația GPS a utilizatorului. Dispozitivul poate transmite informații chiar și pe mare, pe o rază de 10 km. Între timp, guvernul thailandez a decis să reducă din aprilie perioada de carantină obligatorie pentru turiștii vaccinați împotriva coronavirusului de la 14 la 7 zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel