Ungureanu: Slujbele din biserici ar trebui suspendate. Să iasă Înalt Prea Sfinția Sa Patriarhul

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, crede că slujbele din biserici ar trebui suspendate, pe fondul crizei coronavirusului.

„Există o lipsă de reacție la mesajele contradictorii pe care le dau niște vectori de opinie foarte importanți. Spre exemplu, se intră în postul Paștelui. În clipa în care reprezentanții Bisericii Ortodoxe dau mesaje ciudate, să nu le spun altfel, prin care consideră că tainele care țin de Biserică și canoanele și tradițiile Bisericii sunt mai presus de siguranța publică, era normal ca Guvernul să spună hotărât, ferm și fără nici un fel de echivoc că oamenii pot și trebuie să se roage acasă în această perioadă și mai ales oamenii în vârstă, care obișnuiesc să meargă la biserică, în colectivități mari să nu facă acest lucru. Ar fi trebui să fie o reacție fermă și foarte clară", a declarat la RFI deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Întrebat dacă slujbele din biserici ar trebui suspendate sau interzise în perioada coronavirusului, vicepreședintele Comisiei de Sănătate a răspuns: „Absolut, absolut, ar trebui spus asta ferm, ar trebui să iasă la Cluj mitropolitul Ardealului, la București Înalt Prea Sfinția Sa Patriarhul, cu mesaje decente, cu caracter spiritual, dar cât se poate de clare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel