Ungaria SUSPENDĂ restricțiile în noaptea de Ajun

Măsurile anti-COVID-19 vor fi suspendate în Ajunul Crăciunului. Guvernul Ungariei a luat această decizie și Centrul de gardă al grupului operaţional responsabil pentru controlul epidemiei de coronavirus a aprobat-o.

Guvernul ungar a decis să suspende restricţiile privind părăsirea locuinţelor în noaptea de Ajun, adică în noaptea de 24 spre 25 decembrie, a anunţat, luni, şeful adjunct al Centrului de gardă al grupului operaţional responsabil pentru controlul epidemiei de coronavirus, la conferinţa de presă online.

Róbert Kiss a explicat că, potrivit deciziei Guvernului, limita de 10 participanţi la evenimentele private şi de familie trebuie înţeleasă în continuare, fără a include în această limitare copiii cu vârste sub 14 ani.

Guvernul a decis, de asemenea, ca, începând din data de 22 decembrie, de la ora 00:00, să interzică aterizarea avioanelor de pasageri din Marea Britanie, inclusiv a avioanelor private. Fluxul de mărfuri se desfăşoară în continuare fără limitări, a adăugat acesta, informează Hirado.hu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel