Ungaria - Portugalia, EURO 2020. Cristiano Ronaldo, supărat la conferința de presă: Apă! / Video

Ungaria - Portugalia, EURO 2020. Cristiano Ronaldo, supărat la conferința de presă: Apă!
Ungaria - Portugalia, EURO 2020. Cristiano Ronaldo, supărat la conferința de presă: Apă!

Reprezentativa Portugaliei va înfrunta Ungaria la EURO 2020, în meciul din Grupa F, care va avea loc la Budapesta. Starul Cristiano Ronaldo s-a arătat deranjat la conferința de presă premergătoare meciului.

Imediat după ce s-a așezat la masa unde răspundea jurnaliștilor, Cristiano Ronaldo a observat un detaliu care l-a deranjat. Este vorba despre două sticle de suc. Acesta le-a înlăturat de pe masă și a spus: 'Apă!' .

Potrivit The Sun, portughezul este cunoscut pentru faptul că are grijă să ducă o viață sănătoasă, urmând o dietă cât mai strictă, evitând alcoolul și mâncărurile/lichidele bogate în zahăr. 

VIDEO:

Cristiano Ronaldo, jucător cheie la Euro 2020. Recorduri gata să fie doborâte

Conform BBC, Portugalia va întâlni Ungaria în primul meci de la Euro 2020, pe 15 iunie, iar Cristiano Ronaldo va fi gata să scrie istorie. La 36 de ani, atacantul care și-a ajutat țara să câștige Euro 2016 are mari șanse să devină cel mai bun jucător din istoria competiției europene.

Ronaldo a jucat cele mai multe meciuri din istoria turneului final european, a înscris cele mai multe goluri din faza calificărilor și, dacă mai înscrie o singură dată, va fi cel mai prolific marcator de la Euro.

Cum se compară Ronaldo cu ceilalți jucători?

Portughezul de la Juventus Torino are nouă goluri la Campionatul European, marcate în 21 de meciuri din patru ediții diferite, deținând recordul pentru numărul de Euro la care a marcat. Când vine vorba de goluri, acesta este la egalitate cu Michel Platini, care a înscris nouă goluri în cinci meciuri de la Euro 1984, însă nu a mai apucat să joace la alt turneu.

Ronaldo a marcat de două ori în 2004, o dată în 2008 și de trei ori în 2012 și 2016. Un alt record al portughezului este faptul că a înscris trei goluri la două turnee diferite. Toate cele nouă goluri au venit din careu, iar cinci au fost goluri marcate cu capul. Aici vorbim deja despre alt record (Vezi știrea aici)

Jucătorii Ungariei nu vor îngenunchea pentru mișcarea Black Lives Matter

Amintim faptul că jucătorii echipei naţionale de fotbal a Ungariei nu vor îngenunchea înainte de începerea meciurilor ca un gest împotriva rasismului, întrucât consideră că este un protest politic, a anunţat Federaţia ungară de fotbal (MLSZ) în ajunul debutului EURO 2020, citată de agenţia EFE.

"Regulamentele UEFA şi FIFA nu autorizează politica pe terenuri şi stadioane, lucru pe care MLSZ nu doar îl acceptă, ci îl şi susţine", se mai arată în comunicat.

Federaţia subliniază că respectul faţă de ceilalţi este una din valorile de bază ale sportului şi de aceea luptă de mulţi ani împotriva tuturor formelor de ură prin campania sa "Ura nu este în regulă"! Comunicatul nu menţionează însă EURO 2020, competiţie care va debuta pe 11 iunie şi pentru care Budapesta este una din gazde.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel