Gluma lui Florin Piersic de pe patul de spital, în fața medicilor

foto: Inquam Photos, Octav Ganea
foto: Inquam Photos, Octav Ganea

Deși Florin Piersic are o stare de sănătate delicată, marele actor a găsit puterea să și glumească pe patul de spital.

În această seară, Florin Piersic le-a spus medicilor că el luptă în continuare, deși simte că e ceva în neregulă cu organismul său. Singurul lucru apt rămas este memoria, a mai zis, în spirit de glumă, marele actor.

Medicii spun că Florin Piersic este optimist, dacă are puterea să și glumească, potrivit surselor citate de România TV. Totodată, medicii au precizat că acest tratament pentru eliminarea bacteriei, care este extrem de puternică, durează între 4 - 6 săptămâni.

Septicemia generată de o infecție a protezei genunchiului are nevoie de o abordare multidisciplinară, cardiologică, dar și de ortopedie, a transmis într-un comunicat Institutul Matei Balș.


Medicul Horia Roșianu, de la Institutul Inimii din Cluj, care l-a tratat pe Florin Piersic, a zis că tratamentul septicemiei în acest caz este problematic, celebrul actor având proteza de genunchi și material protetic în inimă. Citește detalii aici!

Citește și - Monica Pop demontează o ipoteză în cazul lui Florin Piersic: Nimeni nu spune așa ceva pentru că nimănui nu-i convine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel