Unde vor fi trataţi deţinuţii cu forme medii şi grave de COVID-19

Secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Penitenciar Rahova devine secţie pentru deţinuţii cu COVID-19. Secția are 16 paturi și două ventilatoare, a anunțat, duminică, Administrația Națională a Penitenciarelor.

Secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Penitenciar Rahova devine secţie pentru deţinuţii cu COVID-19. Secția are 16 paturi și două ventilatoare, a anunțat, duminică, Administrația Națională a Penitenciarelor. Secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Penitenciar Rahova devine unitate care va îngriji deţinuţii cu COVID-19. Unitatea va fi în subordinea Spitalului Penitenciar Jilava pe durata stării de urgenţă.

Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă are 16 paturi şi două ventilatoare, iar săptămâna viitoare vor fi transferate alte două de la Penitenciarul Spital Dej. Spitalul Rahova va trata cazuri medii sau severe de infecție cu noul coronavirus.

În prezent, nu sunt deţinuţi din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor confirmaţi cu noul coronavirus, dar au fost semnalate cazuri în rândul angajaţilor ANP, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel