Urmărește emisiunea live


Unde au fost amenajate centrele de vaccinare din orașul Bacău

Vaccinare COVID-19
Vaccinare COVID-19

Centrele de vaccinare din Bacău sunt gata, anunță Primăria orașului. Autoritățile locale așteaptă acum aprobarea Direcției de Sănătate Publică. Zilele trecute, președintele CJ Bacău a vorbit despre modul dezastruos în care este coordonată campania de vaccinare în oraș.

Primăria Bacău a anunțat luni că a finalizat operațiunea privind amenajarea centrelor de vaccinare din oraș. Autoritățile locale așteaptă acum aprobarea Direcției de Sănătate Publică.

„În timp record au fost amenajate centrele de vaccinare contra Covid-19, Bacăul fiind primul oraș din județ care a aranjat aceste facilități medicale de la 0, în alte spații decât cele sanitare. Astăzi am depus documentele de finalizare a lucărilor la Direcția de Sănătate Publică, precum și listele cu personalul specializat care se va ocupa de vaccinarea populației. Urmează ca, în cel mai scurt timp, DSP să operaționalizeze centrele și să le înscrie pe platforma on-line pentru a fi accesibile băcăuanilor. Am cerut ministerului și DSP ca profesorii să fie prioritari la vaccinare, motivul fiind deschiderea școlilor, în luna februarie”, a anunțat, pe Facebook, primarul orașului Bacău, Lucian Daniel Stanciu Viziteu

Potrivit Primăriei Bacău, cetățenii se vor putea vaccina în centrele amenajate la Centrul de Afaceri și Expoziții, la sala de sport a Școlii numărul 6 din cartierul CFR, la sala de Sport a Școlii Ion Luca din strada Alecu Russo și la Colegiul Letea.

Săptămâna trecută, campania de vaccinare din Bacău a fost motiv de dispută între autoritățile locale. Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, a spus că în oraș nu există decât un centru de vaccinare și că medicii sunt epuizați din cauza modului dezastruos în care este gestionată campania la nivelul orașului, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel