Unde PUTEM să călătorim, fără să stăm în carantină, după 15 iunie

Răzvan Pascu a oferit o listă cu mai multe țări în care am putea să călătorim, fără să fim nevoiți să stăm în carantină, la întoarcerea în România, după data de 15 iunie.

"Deşi ştim că din 15 iunie nu vom mai intra în izolare la domiciliu când ne întoarcem din anumite ţări (!!!) şi că vor putea fi reluate zborurile spre/dinspre acele ţări, încă INSP nu a publicat până acum (12 iunie) lista cu ţările respective. Prin urmare, românii nu ştiu ce să facă, iar companiile aeriene nu ştiu dacă vor zbura sau nu de luni.

"Am făcut nişte calcule"

Am făcut nişte calcule şi pe lângă Bulgaria şi Grecia, pare să se încadreze şi alte ţări în criteriul cu 5 îmbolnăviri pe zi la milionul de locuitori: Elveţia, Germania, Muntenegru, Cipru, Austria, Croaţia, Norvegia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Islanda. Cred că va mai dura mult până se va renunţa la izolarea la domiciliu la returul în România din Suedia, Spania, Portugalia, Marea Britanie, Belgia, Olanda, Turcia, Egipt, Polonia.

Sunt pe drumul cel bun Franţa, Albania, Danemarca, Serbia şi Italia. Menţionez încă o dată că aceasta NU este lista oficială de ţări, pentru că nu a fost încă publicată de INSP, dar sunt calcule care se pot face verificând populaţia totală a ţării şi numărul de îmbolnăviri din ultimele zile. România nu se încadrează în propriul criteriu", a scris Răzvan Pascu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel