Un VIDEO bulversant vine din Spania în criza COVID - 19. ”Nu știu dacă am creat un monstru”

Hermann Schreiber este un octogenar care locuiește cu soția sa, Teresa Domínguez, în Spania. Amândoi suferă de Alzheimer.

Boala i-a făcut să uite multe lucruri, dar totuși a mai rămas ceva. Hermann Schreiber nu a uitat să cânte la muzicuță. A învățat tehnica pe când avea cinci ani. 

Acum, când spaniolii ies la balcon și-i aplaudă pe medici pentru eforturile lor în lupta cu noul coronavirus, Hermann Schreiber se ridică de pe scaun, merge la fereastră și începe să cânte. El crede că lumea iese pentru el și, ca un artist desăvârșit, începe să cânte, pentru cei pe care îi consideră publicul său. Și nu ezită să le ofere un recital autentic cu acel instrument de suflat care l-a însoțit întotdeauna. Persoana care are grijă de el l-a făcut să creadă că oamenii care ies pe balcon să aplaude sunt acolo pentru el. A văzut că asta îl face fericit. Și ce medicament este mai bun pe lume decât starea de bine?!

”Nu știu dacă am creat un monstru pentru că acum Hermann repetă toată ziua", spune ea emoționată și nu ezită să mărturisească enorma afecțiune pe care o simte față de interpretul care se află în izolare.

Apoi, Hermann Schreiber, după ”concert” desigur, trebuie să se spele pe mâini. Pentru a nu se trece cu vederea niciodată acest aspect, femeia care are grijă de el i-a proiectat un poster gigantic cu această recomandare scrisă.

Spania a ajuns la circa 20.000 de persoane infectate cu COVID - 19, iar numărul morților este 1.002.

Iată imaginile care fac înconjurul Spaniei într-o lume care parcă nu mai are răbdare:

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

???? Hermann es octogenario y sufre alzheimer, pero no ha olvidado cómo tocar la armónica. Cuando la gente aplaude estos días a los sanitarios desde sus balcones, durante la cuarentena por el #coronavirus, él sale a tocar desde su ventana en Vigo y cree que todas esas personas le ovacionan. A esa sensación, la de sentir que está ante su público, él no ha llegado por una ocurrencia cualquiera. Se lo ha hecho creer así la persona que lo asiste, Tamara Sayar. “Pedazo concierto, eh, Hermann", "¿Ves? Te has puesto nervioso. Mucho público. Yo entiendo", le dice esta sanitaria en cada vídeo que graba de sus conciertos. Él sonríe, sigue soplando y al final bate sus propias palmas sobre la dulzaina, sumándose a la ovación. #covid_19 #covid19 #coronavirusespaña

O postare distribuită de Agencia EFE (@efe_noticias) peMar 19, 2020 la 10:14 PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel