Un sucevean a fost amendat cu 10.000 lei fiindcă a ignorat izolarea la domiciliu

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Un bărbat de 52 de ani a fost amendat de Direcția de Sănătate Publică Suceava, după ce nu a respectat măsura autoizolării la domiciliu.

Un bărbat de 52 de ani a fost amendat de Direcția de Sănătate Publică Suceava, după ce nu a respectat măsura autoizolării la domiciliu, conform Agerpres.

Directorul instituției, Silvia Boliacu, a transmis că bărbatul din Marginea a fost identificat în Moldovița, iar primarul a anunțat autoritățile. Bărbatul a primit o amendă de 10.000 de lei și a fost introdus din nou în izolare.

716 persoane, în izolare

Amendatul este unul din cele 716 persoane care sunt în izolare, în județul Suceava. Acestea sunt monitorizate la domiciliu fără simptomatologie specifică. Peste jumătate din cei autoizolați au călătorit în zonele de risc, iar restul sunt membri de familie sau aparținători.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) Suceava, în total au ieșit din autoizolare 292 de persoane. Totodată, în județul Suceava se află carantinate în spațiile special amenajate un număr de 44 de persoane, iar o singură persoană, în vârstă de 71 de ani, a fost confirmată cu COVID-19 și se află într-un spital din Iași.

Spitalul de Boli Infecțioase nu mai are internați cu suspiciune de Covid-19

De asemenea, nu mai sunt persoane internate cu suspiciune de noul coronavirus în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Suceava.

DSP Suceava a precizat că s-au prelevat probe de la persoanele aflate în carantină și de la contacții cetățeanului român confirmat cu COVID-19, iar rezultatul analizelor pentru toate testele aflate în lucru la Iași au fost negative.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel