Afișe cu mesaje la adresa medicilor şi celor din MAI, lipite pe stâlpi de un student. Ce le transmite - FOTO

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un student al Facultăţii de Inginerie din Sibiu a lipit joi mai multe afişe pe stâlpii din municipiu, cu mesaje la adresa medicilor, poliţiştilor, jandarmilor.

"Eu am luat o mică iniţiativă personală, văzând în mediul online multe mesaje de încurajare, eu m-am gândit să le mut şi în stradă (în jurul domiciliului bineînţeles, pentru că trebuie să respectăm regulile actuale). Chiar dacă oraşul este pustiu în perioada asta, putem să îl facem mai viu şi colorat şi poate chiar să aducem un zâmbet şi mai multă speranţă mai ales celor vârstnici care nu sunt aşa conectaţi la social media cum suntem noi. Dacă doriţi şi voi să vă alăturaţi şi să vă deconectaţi puţin de la toate ştirile negative făcând şi voi un desen sunteţi bine veniţi", este mesajul publicat de Adrian Chirciu, joi seara, pe Facebook.

"Orice gest micuţ contează"

Întrebat de ce a desenat afişele cu mesaje pozitive şi le-a lipit în oraş, Adrian Chirciu a spus: "Ar fi frumos ca sibienii să facă ceva din drag pentru comunitate. Orice gest micuţ contează în această perioadă dificilă", scrie Agerpres.

După afişele cu mesajul "Totul va fi bine", Adrian Chirciu a lansat la Sibiu moda afişelor cu mesajele: "M.A.I. vă mulţumim!", "Mulţumim cadrelor medicale", "O zi frumoasă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel