Un preot care nega coronavirusul a murit din cauza Covid-19

Preotul Landon Spradlin nu era îngrijorat de coronavirus atunci când a mers în New Orleans pentru a ține o slujbă, cu prilejul carnavalului Mardi Gras.

Preotul Landon Spradlin nu era îngrijorat de coronavirus atunci când a mers în New Orleans pentru a ține o slujbă, cu prilejul carnavalului Mardi Gras, conform BBC. La o lună distanță, americanul a murit.

„Îi plăcea la nebunie să râdă. Îi plăcea să cânte la chitară. Cânta la chitară chiar și când nu trebuia", a spus fiica preotului, Jesse Spradlin. „Era pur și simplu cel mai bun om din lume". Odată ce trece criza, soția și cei cinci copii ai preotului Landon Spradlin sper să țină o mare ceremonie de comemorare.

Acum o lună de zile, preotul Spradlin, care avea 66 de ani, a condus 1.500 km până la Mardi Gras, împreună cu soția sa. El vedea festivitatea drept o oportunitate de a salva sufletele celor câteva sute de mii de oameni care au participat, prin muzică. Două dintre fiicele sale au venit la carnaval din Texas.

Misiunea sa era să facă cunoscut cuvântul Domnului

„Misiunea sa era să meargă în cluburi, baruri și cafenele, să cânte muzică blues și să se conecteze cu muzicienii, spunându-le tuturor că Iisus îi iubește", a povestit fiica sa, în vârstă de 28 de ani.

„Mardi Gras e precum Times Square din New York în timpul Anului Nou. Este o mare de oameni care petrec și beau", a spus ea. „El se afla în elementul său".

În timp ce Spradlin a recunoscut că pandemia Covid-19 este „o problemă reală", „mass-media pompează frică și face mai mult rău decât bine". În plus, el a spus că virusul „va veni și va trece".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel