Un pompier din Dâmbovița, RĂPUS de COVID-19. Bărbatul avea 50 de ani. "Nu a putut fi salvat din lupta cu cu necruțătorul virus"

Un pompier din Dâmbovița a murit după ce s-a infectat cu Sars-Cov-2.

Un pompier din Dâmbovița a fost răpus de COVID-19. Bărbatul în vârstă de 50 de ani, era pompier de aproximativ 15 ani. 

"Drum bun către îngeri, Sorin Bucur, dragul nostru camarad! Ieri, 29 noiembrie 2020, un eveniment tragic a umplut de durere sufletele colegilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmbovița, prin pierderea unui camarad de nădejde, un om deosebit, un salvator care, la rândul lui, cu toate eforturile depuse, nu a putut fi salvat din lupta cu cu necruțătorul virus SARS-CoV-2. Pompierii dâmbovițeni sunt profund îndurerați de pierderea plutonierului adjutant șef BUCUR Sorin, de la Garda de intervenție Potlogi, un om cu experiență, un adevărat profesionist, pentru care viața s-a încheiat brusc, la numai 50 de ani. Timp de aproape 15 ani, cât a activat în cadrul inspectoratului, colegul nostru a participat la numeroase intervenţii, fiind permanent la datorie în nobila misiune pe care o au pompierii. Pentru cei care l-au cunoscut va rămâne mereu un model de conduită.

Ne vom împăca cu gândul ca Dumnezeu a vrut să aibă lângă EL, printre îngeri, încă un suflet de pompier bun şi credincios, care va veghea permanent asupra liniștii și siguranței noastre. În semn de prețuire, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Basarab I” al județului Dâmbovița sunt alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui care le-a fost un bun coleg şi prieten. Rămas bun, drag camarad, și fie ca Bunul Dumnezeu să te așeze între Drepții Săi și să îți dea odihnă veșnică!", se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a ISU Dâmbovița.

Drum bun către îngeri, Sorin Bucur, dragul nostru camarad! Ieri, 29 noiembrie 2020, un eveniment tragic a umplut de...

Publicată de ISU Dâmbovița pe Luni, 30 noiembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel