EXCLUSIV  Un polițist și-a torturat și ucis soția. Noi detalii după crima oribilă: Informație cheie

Crimă
Crimă

Noi detalii ies la iveală în cazul fostului polițist care și-a ucis soția cu care se afla în proces.

O crimă a avut loc luni seară pe raza Secției 11 Poliție. Evenimentul a fost descoperit în momentul în care pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un un apartament. Acolo au dat de un bărbat foarte agresiv care nu le permitea pompierilor să intervină pentru stingerea flăcărilor.

A fost chemat în sprijin un echipaj de poliție. Agenții au reușit cu greu să îl imobilizeze, iar pompierii au pătruns în apartament. În sufragerie, cu fața în jos, au găsit o femeie care avea hainele parțial arse. Atunci, polițiștii au aflat că individul încerca să ascundă o crimă.

Femeia moartă, în vârstă de 62 de ani, era fosta soție cu care se afla în proces de partaj în urma divorțului. Motivul crimei se pare că a fost chiar acel apartament în care femeia și-a găsit sfârșitul. Cu o zi înainte de crimă, pe 10 martie, individului, fost polițist, îi expirase ordinul de interdicție, obținut de soție pentru violențele la care era supusă, potrivit informațiilor DCNews. Surse judiciare susțin că moartea femeii a fost violentă. Cercetările sunt continuate de Parchetul Tribunalului București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei sub aspectul infracțiunii de omor asupra unui membru al familiei și distrugere prin incendiere. Bărbatul de 67 de ani a fost reținut și va fi prezentat magistraților cu propunerea de arestare.

Surse judiciare afirmă că în perioada în care individul lucra în cadrul Poliției Capitalei, din partea fostei soții au fost înregistrate mai multe sesizări privind comportamentul violent al acestuia în cadrul familial.  

Vezi și: Un polițist a răbufnit: Merită pentru un astfel de salariu? Să NU faceți ca mine! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel