Un polițist s-a deghizat în coronavirus pentru a speria oamenii care se plimbau fără motiv întemeiat

India a impus restricții de circulație din pricina noului coronavirus, iar un polițist și un artist au găsit un mod creativ de a răspândi mesajul în orașul lor.

India a impus restricții de circulație din pricina noului coronavirus, iar un polițist și un artist au găsit un mod creativ de a răspândi mesajul în orașul lor, conform CNN.

Rajesh Babu, un inspector de poliție din orașul Chennai, poartă o cască specială, în forma unui virus, în timp ce oprește pietonii și șoferii pentru control.

Casca este acoperită de țepi roșii care se termină în globuri, la fel ca o imagine microscopică a coronavirusului care cauzează boala Covid-19.

Creatorul obiectului de artă

 (w670)

Artistul local B. Gowtham, fondatorul organizației Art Kingdom, a construit casca specială fiindcă a observat că lumea nu conștientiza efectele pandemiei și măsurile preventive.

„Oamenii nu sunt încă suficient de igienici", a spus Gowtham. „Avem ordine guvernamentale pentru a nu ieși. Cu toate acestea, încă vedem oameni care se plimbă de colo colo, fără echipament de siguranță, fără mască".

Oamenii nu iau în serios boala fiindcă e invizibilă

 (w670)

Gowtham a considerat că oamenii nu iau în serios boala fiindcă pare invizibilă. Așadar, el a decis să vină cu o soluție prin care lumea să observe cum se apropie virusul. „Oamenii vor fi terifiați astfel", a adăugat el.

Din lipsă de materiale, fiindcă fiecare magazin este închis, artistul a improvizat, folosind șervețele și ziare pe care le-a vopsit. Inspectorul de poliție Babu a apreciat ideea, așa că s-a deghizat cu casca creată de Gowtham.

Polițistul-virus

 (w670)

Purtând obiectul, Babu oprește șoferi și motocicliști, mai ales atunci când observă lipsa unei măști de protecție. El le spune apoi despre nevoia de a se distanța social și de a se proteja, cerându-le să nu mai iasă fără motive urgente. „Dacă ieșiți, eu voi intra", le-a spus polițistul celor cu care a intrat în contact.

India are 1.024 de cazuri confirmate cu coronavirus și 27 de morți, conform informațiilor oferite de Johns Hopkins University. Populația totală a Indiei este de 1,339 miliarde persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel