Un polițist din Vaslui a fost snopit în bătaie de un individ căruia îi ceruse să poarte masca / VIDEO

Un polițist din Vaslui a fost snopit în bătaie de un individ căruia îi ceruse să poarte masca  /  Sursă foto: Captură Facebook
Un polițist din Vaslui a fost snopit în bătaie de un individ căruia îi ceruse să poarte masca / Sursă foto: Captură Facebook

Un polițist din județul Vaslui a fost snopit în bătaie de un individ căruia îi ceruse să poarte masca.

În Piața Centrală din Vaslui, un polițist a fost snopit din bătaie pentru că i-a cerut unui individ din Muntenii de Jos să poarte mască în spațiile închise. După o luptă ca în filme, în care polițistul local și-a apărat cu dârzenie “obiectivul din supraveghere” a urmat un lung șir de gafe ale procurorilor, care după ce inițial l-au reținut pe agresor pentru ultraj 24 de ore, i-au dat drumul fără să fie prezentat cu mandat de arestare pentru 29 de zile în față judecătorilor.

În schimb, comunitatea a reacționat dur, arătând că astfel de comportamente huliganice nu trebuie încurajate.

Vremea Nouă a stat de vorbă cu polițistul lovit fără milă de agresor. Acesta a povestit că nu a avut cu cine să discute, fiindcă individul l-a luat la înjurat din prima. Când i-a spus că nu are cei șapte ani de acasă, acesta s-a dezlănțuit și a tăbărât pe polițist cu o ploaie de pumni și picioare. Polițiștii de la IPJ Vaslui și-au făcut treaba într-un timp record. L-au prins pe individ imediat după bătaie, l-au legitimat și l-au predat procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui.

După o zi de deliberări, aceștia l-au eliberat, considerând că nu este un pericol public. Polițistul local și-a scos certificat medico-legal și, chiar dacă a suferit traumatisme destul de serioase (un deget rupt și o leziune la nivelul capului), a preferat să nu se interneze în spital și și-a luat concediu de odihnă pentru a se limpezi. Nu va uita multă vreme incidentul și este mândru că a rezistat la asaltul individului, care era mult mai tânăr decât el și cu o condiție fizică mai bună. Acesta a rămas în picioare după ploaia de pumni și a reușit să-l scoată din piață pe agresor.

Un tată și-a reclamat copilul la Poliție pe motiv că umblă infectat cu SARS-CoV-2 prin oraș

Un bistrițean a fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2 și i s-a impus izolarea la domiciliu. Acesta nu a ascultat de autorități, plecând în oraș. Tatăl său a anunțat poliția, transmite Bistrițeanul.

Un apel la 112 mai neobișnuit, aseară. Un tată anunța faptul că fiul său a plecat de acasă. Motivul de îngrijorare, deși „juniorul” avea 36 de ani, se referea la faptul că acesta era infectat cu SARS-CoV-2 și ar fi trebuit să stea în izolare.

Bărbatul a fost găsit, internat în spital și s-a ales cu dosar penal (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel