Urmărește emisiunea live



Un patron miliardar spune că rezistă, dar a concediat 45.000 de oameni. ”Le-am făcut o favoare”

Unul dintre cei mai cunoscuți miliardari americani a luat măsuri drastice pentru a trece peste criza provocată de coronavirus.

Tilman Fertitta deține mai multe cazinouri și restaurante și are o avere de 4.8 miliarde de dolari, dar și binecunoscuta echipă de baschet Houston Rockets, din NBA. El a luat o decizie care a surprins pe toată lumea și a făcut o declarație care a stârnit mai multe controverse.

Patronul de la Houston Rockets a dat afară nu mai puțin de 45.000 de angajați și chiar a explicat că le-a făcut o favoare. Patronul de la Houston Rockets a afirmat că a învățat, din alte crize din trecut, că nu trebuie să se teamă să își concedieze angajații:

"Rezist destul de bine. Dar am 45.000 de angajați pe care a trebuit să-i concediem, ceea ce este extrem nefericit. Le faci un favor când le dai drumul la început. Ei sunt primii pe lista celor care nu au un loc de muncă, după despărțirea de tine. E un truc pe care l-am învățat acum mulți ani. Avem parcuri de distracții echipă de baschet, cazinouri, dar nimic nu este deschis. Parcă e un film SF", au fost cuvintele lui Fertitta, potrivit New York Post.

Houston Rockets face parte din Conferința de vest din NBA și se află pe locul 5, care asigură calificarea în Play-off-ul competiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel