Un miliardar refuză vaccinarea anti-COVID-19. Firma sa luptă pentru producerea acestuia

Un miliardar a anunţat că el şi familia sa nu se vor vaccina împotriva COVID-19, deşi firma sa negociază pentru producerea leacului. 

Cunoscutul şi controversatul om de afaceri Elon Musk a făcut afirmația în timpul unui interviu acordat luni pentru New York Times. Miliardarul şi-a argumentat decizia de a nu se vaccina, nici el şi nici familia sa, deoarece nu se află în categoria de risc pentru COVID-19, scrie antena3.ro.

Elon Musk, care în luna martie anunţase că se va opune măsurilor de izolare anunţate în California,   şi-a exprimat din nou dezacordul privind carantina generalizată care nu „servește binelui superior”.

„În principiu, lucrul corect de făcut este să nu avem o carantină pentru întreaga țară ci, cred eu, doar pentru cine este în categoria de risc, până trece furtuna”, a afirmat Musk.

33% dintre americani nu aşteaptă vaccinul împotriva coronavirusului

CEO-ul Tesla a mai catalogat autoritățile americane ca fiind motivate de „exces de zel” și a declarat că răspunsul acestora la pandemie a fost „o bătaie de joc”. El a mai spus că răspunsul public la pandemie i-a diminuat încrederea în umanitate.

Opinia lui Musk privind vaccinarea împotriva COVID-19 este similară celei avute de o treime din americani, potrivit unui recent sondaj realizat de Ipsos MORI. 33% din americanii intervievați declară că nu se vor vaccina împotriva coronavirusului din cauza îngrijorărilor legate de efectele secundare și 20% din respondenți au spus că sunt împotriva vaccinurilor în general.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel