Un medic de la Spitalul Județean de Urgență Vaslui a murit de COVID-19. Nu ar fi fost vaccinat. "Clipe de adâncă tristeţe"

Un medic de la Spitalul Județean de Urgență Vaslui a murit de COVID-19. Nu ar fi fost vaccinat / Foto: Pixabay
Un medic de la Spitalul Județean de Urgență Vaslui a murit de COVID-19. Nu ar fi fost vaccinat / Foto: Pixabay

Un medic de la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, infectat cu SARS-CoV-2, a decedat.

Un medic oftalmolog de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, care activa în cadrul Ambulatoriului de Specialitate, a murit, au anunțat reprezentanții instituției pe pagina oficială de Facebook. 

Originar din Republica Moldova, medicul a decedat la Chişinău, el nefiind luat în evidenţă cu COVID-19 de Direcţia de Sănătate Publică Vaslui. Potrivit reprezentanţilor spitalului vasluian, bărbatul se afla în concediu încă din luna septembrie şi ar fi fost nevaccinat, scrie Realitatea.net.

"În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să ne găsim cuvintele, pentru că nimic nu poate umple golul lăsat în sufletele celor apropiaţi odată cu pierderea fiinţei iubite. Cu regret trebuie să anunţăm că ne-a părăsit, cel care a fost medic specialist oftalmolog Ciobanu Vladimir, doctor în cadrul Ambulatoriului Integrat al SJU Vaslui. Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”, au transmis reprezentanţii spitalului pe pagina de Facebook a instituţiei.

DOLIU în politică. Primar PNL, decedat după ce s-a infectat cu COVID-19. Era nevaccinat

Primarul comunei Stăneşti, Ionel Michiu, a decedat, vinerea trecută, la un spital de boli pulmonare din judeţ unde era internat de două zile cu o formă severă a infecţiei cu SARS-CoV-2, au anunţat reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Vâlcea, transmite Agerpres. Potrivit DSP, primarul din Stăneşti era nevaccinat şi a fost testat pozitiv în urmă cu aproximativ două săptămâni.

"Bărbatul în vârstă de 61 de ani s-a prezentat pe data de 3 octombrie în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, unde i s-a făcut un test rapid, care a fost pozitiv, şi a primit reţetă pentru tratament la domiciliul. În data de 9 octombrie, bărbatul a revenit la UPU şi, pentru că avea afectare pulmonară, a rămas sub supravegherea medicilor de aici până pe data de 13 octombrie, când a fost transferat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Mihăeşti, pe sursă de oxigen. Din păcate, pe data de 15 octombrie a fost declarat decedat. Avea comorbidităţi - hipertensiune arterială şi diabet zaharat de tip II", a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Vâlcea, Amelia Piţiga.

Ionel Michiu era la al patrulea mandat de primar, din partea Partidului Naţional Liberal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel