Un fotbalist se retrage după ce un adversar i-a spus că mai bine ducea la capăt tentativa de sinucidere

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Fotbalistul David Cox, legitimat la Albion Rovers, a spus că va renunța la fotbal după ce a fost jignit de un adversar în legătură cu tulburările sale de sănătate mintală.

Conform BBC Sport, fotbalistul de 32 de ani a părăsit stadionul la pauza meciului cu Stenhousemuir, în Liga a II-a a Scoției, după ce a fost tachinat pentru încercările anterioare de a-și lua viața. Stenhousemuir a confirmat, vineri, că a cerut Federației Scoțiene de Fotbal să investigheze situația. „Acuzațiile serioase (...) trebuie investigate”, a transmis clubul advers al lui Cox.

Într-un comunicat, joi, Stenhousemuir a transmis că „a vorbit cu jucătorii implicați, David Cox care era pe banca de rezerve și Jonathan Tiffoney, care era în teren”. „Ambii jucători spun că au fost comentarii nepotrivite în timpul meciului care implică și bunăstarea sau sănătatea mintală ale fotbaliștilor”, au mai transmis ei. „Mi-a spus că trebuia să o duc la bun sfârșit de prima oară”, a transmis Cox, care a încercat să se sinucidă în trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel