Un celebru om de afaceri din Brașov, infectat cu COVID-19

Foto: Călin Costan / Facebook
Foto: Călin Costan / Facebook

Un om de afaceri din Brașov și o parte a familiei sale se află internați la Spitalul de Boli Infecțioase din oraș după ce au fost confirmați cu COVID-19. 

Un cunoscut om de afaceri din Brașov, Călin Costan, soția sa și unul dintre cei doi copii au fost infectați cu noul Coronavirus, scrie Biz Brașov. 

Afaceristul susține că ar fi contractat virusul din Franța unde s-a aflat în vacanță la schi. Ei se află acum internați în spital. 

„Noi am luat virusul cel mai probabil din Franța, unde am fost la schi. Ne-am întors pe 12 martie, iar săptămâna trecută soția a simțit ceva simptome ușoare. Când ne-am întors din Franța ni s-a zis să stăm liniștiți că Franța nu era într-o zonă de risc. Ni s-a spus să ne continuăm viața normală. Toți trei suntem asimptomatici, nu suntem grav. Urmăm schema de tratament și ne vom face bine. În urma anchetei epidemiologice, toți cunoscuții noștri au intrat în izolare, iar o doamnă a fost confirmată pozitiv la COVID-19 și se află aici, la spital", a precizat omul de afaceri Călin Costan pentru Biz Brașov. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel