Un bărbat întors din Milano, suspect de coronavirus în Brașov

Un bărbat de 29 de ani din Brașov, care a revenit din Milano miercuri seara, este suspect de contaminarea cu Covid-19.

Un bărbat de 29 de ani din Brașov, care a revenit din Milano miercuri seara, este suspect de contaminarea cu Covid-19, conform Agerpres. Probele recoltate vor fi analizate la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, a transmis Direcția de Sănătate Publică.

La preluarea de către medicii brașoveni, bărbatul prezenta febră și tuse. În județul Brașov, în prezent, nu există niciun caz confirmat de infectare cu coronavirus, 35 de persoane sunt în carantină și alte 234 de persoane autoizolate și monitorizate la domiciliu.

34 de persoane, carantinate într-o seară

„În cursul nopții de 11-12 martie, în județul Brașov au fost carantinate 34 de persoane, sosite din străinătate. Încă de la intrarea în România, au fost escortate de Jandarmerie și aduse în județul Brașov, unde au fost așteptate de reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Brașov și ai Instituției Prefectului. Persoanele carantinate sunt asimptomatice (nu prezintă simptome de infectare) și urmează a le fi recoltate probe", se arată într-o informare transmisă de DSP Brașov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel