Un bărbat în carantină a ucis cinci oameni dintr-un motiv INCREDIBIL

Un bărbat, închis în casă pe perioada carantinei din orașul său din Rusia, a ucis cinci persoane de la fereastra casei.

Un rus a împuşcat cinci persoane pe motiv că făceau gălăgie noaptea sub ferestrele sale, a anunţat poliţia duminică, informează AFP şi EFE. Tragedia a avut loc în micul oraş Ielatma, în apropiere de Riazan, în centrul Rusiei, la 200 km sud-est de Moscova, în condiţiile izolării în case pentru a combate răspândirea noului coronavirus.

Suspectul, un bărbat de 32 de ani, a deschis focul asupra unui grup de tineri, patru bărbaţi şi o femeie, care "vorbeau tare pe stradă, sub ferestrele sale", în jurul orei 22:00, sâmbătă seara, au spus anchetatorii.

După un schimb verbal cu cei care îi erau vecini şi pe care îi acuzase în mod repetat că îl deranjează, acesta şi-a luat puşca de vânătoare şi a tras în grup. Toate victimele, cu vârste între 22 şi 31 de ani, au murit din cauza rănilor la faţa locului. Ulterior, ucigaşul a încercat să fugă, dar a fost prins de poliţişti. El riscă închisoare pe viaţă.

Autorităţile ruse din domeniul sănătăţii au recomandat reducerea vânzărilor de alcool în timpul carantinei, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel