Un bărbat din Buzău s-a aruncat de la etajul 5. Ar fi suferit de depresie după infecția cu COVID

Un bărbat din Buzău s-a aruncat de la etajul 5. Ar fi suferit de depresie după infecția cu COVID / Foto: Pixabay
Un bărbat din Buzău s-a aruncat de la etajul 5. Ar fi suferit de depresie după infecția cu COVID / Foto: Pixabay

Un bărbat din Buzău s-a aruncat în gol de la etajul 5 al blocului în care locuia.

Un bărbat în vârstă de 71 de ani din Buzău s-a aruncat de la etajul 5 al blocului în care locuia. Acesta ar fi suferit de depresie după infecția cu COVID-19, scrie realitateadebuzau.net.

Bărbatul ar fi avut în urmă cu câteva luni o formă ușoară de COVID-19. De atunci el ar fi amenințat în repetate rânduri că își va pune capăt zilelor. Vineri dimineață și-a pus planul în aplicare. Într-un moment în care soția sa se afla într-o altă cameră, bărbatul a deschis geamul din dormitor și s-a aruncat în gol.

Un echipaj de la SMURD Buzău a ajuns imediat la fața locului, iar medicii au început manevrele de resuscitare. Bărbatul a fost urcat în ambulanță și transportat la UPU, însă medicii au declarat decesul la scurt timp. 

"La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău a fost transportat un bărbat în vârstă de 71 de ani căzut de la înălțime. Bărbatul a fost transportat de un echipaj SMURD în stop cardio-respirator S-au început manevrele de resuscitare însă fără succes, medicii declarând decesul. Bărbatul a suferit mai multe traumatisme la nivelul capului, membrelor superioare și inferioare.", a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.

O femeie infectată cu SARS-CoV-2 s-a aruncat de la etajul 6 al Spitalului Floreasca

Tot astăzi, o femeie în vârstă de 61 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 6 al Spitalului Floreasca. Aceasta a fost preluată din curtea spitalului și a fost resuscitată, dar la scurt timp a murit.

Pacienta ar fi avut probleme la nivelul oaselor și simptome de coronavirus. Femeia nu a mai așteptat rezultatul testului și după zece minute de când a vizitat-o medicul aceasta s-a aruncat de la etaj. Vezi mai mult AICI.

Un alt pacient s-a aruncat de la etajul 7 al Institutului Fundeni din Capitală

Un al pacient, în vârstă de 70 de ani, s-a aruncat vineri de la etajul şapte al Institutului Fundeni din Capitală. Bărbatul a murit pe loc. Medicii nu au mai putu face nimic pentru a-l salva. Deocamdată nu se știe de ce bărbatul a recurs la acest gest extrem. Oamenii legii au deschis o anchetă și urmează să stabilească circumstanțele în care pacientul a murit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel