Un bărbat a primit 2 doze de vaccin COVID-19 în aceeași zi. Ce a pățit

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

Un bărbat a primit din greșeală două doze de vaccin împotriva coronavirusului în aceeași zi.

S-a întâmplat în SUA. Un bărbat de 91 de ani din statul american Ohio a intrat în șoc și se recuperează în spital după ce a fost vaccinat anti-Covid de două ori în aceeași zi, scrie ABC7

Victor Smith a fost vaccinat cu prima doză de ser Moderna pe 22 ianuarie, însă apoi a început să se simtă obosit, un efect secundar cunoscut al vaccinului. Bărbatul a fost transportat la spital, iar după câteva zile a fost transferat la o clinică de recuperare din Hamilton, asta pentru că are și o vârstă înaintată. Era programat pentru a doua doză de vaccin pentru 25 februarie. Angajații clinicii l-au transportat la un centru de vaccinare unde a fost inocolat, doar că fix în aceeași zi se efectuau vaccinări și în cadrul centrul de reabilitare.

Din cauza unei confuzii de nume, Victor Smith a mai primit un vaccin la clinică, la doar 4 ore de la cealaltă injecție. În mod normal, în cazul vaccinului Moderna, cele două doze se administrează la o distanță de 21 de zile. În acest caz, bărbatul a primit în total 3 doze de ser. Deși inițial a intrat în șoc și a fost transportat de urgență la spital, acum bătrânul se recuperează. În urma acestei confuzii, autoritățile au deschis o anchetă pentru a-i pedepsi pe cei vinovați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel