Un bărbat a bătut o asistentă pentru că a vaccinat-o anti-COVID pe soția lui fără să-i ceară permisiunea

Un bărbat a bătut o asistentă pentru că a vaccinat-o  anti-COVID pe soția lui fără să-i ceară permisiunea / Foto: Pixabay
Un bărbat a bătut o asistentă pentru că a vaccinat-o anti-COVID pe soția lui fără să-i ceară permisiunea / Foto: Pixabay

Un bărbat a bătut o asistentă pentru că nu i-a cerut lui permisiunea atunci când a vaccinat-o anti-COVID pe soția sa.

Un bărbat din provincia canadiană Quebec i-ar fi dat un pumn în față unei asistente medicale pentru că aceasta i-a vaccinat anti-Covid soția fără acordul lui. Individul este căutat acum de polițiști, scrie Reuters.

Bărbatul ar fi agresat-o pe asistentă în biroul unei farmacii din orașul Sherbrooke, acolo unde aceasta se ocupa de vaccinarea împotriva coronavirusului, a precizat purtătorul de cuvânt al poliției din provincia canadiană Quebec.

„Suspectul nostru s-a dus direct în birou și a început să țipe la asistentă”, a spus purtătorul de cuvânt.

Bărbatul a părut să fie șocat de faptul că soția sa a fost vaccinată în farmacie „fără permisiunea sa”, și a lovit-o pe asistentă în față, a adăugat acesta.

Deocamdată nu este clar dacă agresorul este împotriva vaccinărilor și nici dacă soția sa chiar a fost vaccinată în respectiva farmacie.

Proteste anti-vaccin în Canada

La nivel global, de la începutul campaniilor de vaccinare, asistentele medicale s-au tot confruntat cu situații similare de agresiune, spun experții în sănătate. Protestele anti-vaccin din Canada au crescut în perioada premergătoare alegerilor federale din această săptămână, unele demonstrații vizând școlile.

Premierul din Quebec, François Legault, a declarat miercuri că guvernul său va încerca să adopte o lege pentru a opri protestatarii anti-vaccin să manifeste aproape de școli și spitale sau să facă față amenzilor.

„Răbdarea mea a atins limita”, a declarat el reporterilor din Quebec City. „Cred că este important să ne lăsăm copiii și pacienții în pace.”,  adăugat acesta.

Tată revoltat că i-au fost vaccinați anti-COVID copiii minori. Fetițele se află în grija statului

 

Doi copii de 12 și 14 ani, din Dolj, au fost vaccinați anti-COVID fără acordul părinților. Este vorba despre două fetițe aflate în grija statului, scrie.

Potrivit reprezentanților Direcției pentru Protecția Copilului din Dolj, nu părinții trebuie să decidă dacă minorii trebuie să fie sau nu vaccinați în astfel de cazuri, ci reprezentații legali ai copiilor. De regulă, aceștia sunt șefii de centre, acolo unde minorii se află în plasament. Tatăl fetițelor nu locuiește în România și nu este decăzut din drepturi. Acesta muncește în străinătate și susține că nu a fost sunat și întrebat de reprezentanții centrului dacă este de acord ca minorele să fie vaccinate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel