Turiști români care au încălcat măsurile de lockdown la schi în Austria, amendaţi

Turiști români care au încălcat măsurile de lockdown la schi în Austria, amendaţi. Foto cu caracter ilustrativ.
Turiști români care au încălcat măsurile de lockdown la schi în Austria, amendaţi. Foto cu caracter ilustrativ.

Aproape 100 de turişti, printre care şi români care au încălcat măsurile de lockdown, amendaţi într-o staţiune de schi din Austria.

Poliţia din Austria a amendat 96 de turişti veniţi din toată Europa în staţiunea de schi St Anton, care au încălcat măsurile de restricţie şi perioada de naţională de lockdown în contextul pandemiei de coronavirus, relatează dpa.

Primarul staţiunii St Anton, una dintre cele mai populare staţiuni de schi din Austria, a informat că zeci de tineri veniţi din întreaga Europă au încălcat regulile de lockdown în acest oraş unde pârtiile de schi sunt deschise, dar hotelurile sunt închise turiştilor.

Verificați și amendați 



Cetăţeni britanici, danezi, suedezi, germani, australieni, irlandezi, polonezi sau români au fost verificaţi şi amendaţi, a informat poliţia din Tirol într-un comunicat difuzat vineri.

Raidul poliţiei s-a desfăşurat vineri cu participarea a 15 agenţi, iar cei care au fost prinşi încălcând regulile au fost amendaţi cu sume de până la 2.180 de euro.

Austria, o ţară cu o populaţie de aproximativ 9 milioane de locuitori, a înregistrat în total 413.208 de cazuri şi 7.703 de decese de COVID-19 de la declanşarea pandemiei.

Al treilea lockdown



Este vorba de cel de-al treilea lockdown, impus la 26 decembrie, cu închiderea centrele comerciale neesenţiale, a restaurantelor şi a centrelor de agrement.

Pentru a descuraja turismul în vederea practicării schiului, Austria a impus cetăţenilor străini veniţi în ţară o perioadă strictă de carantină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel