Turism extern, vouchere garantate. Alin Burcea: Domnul Orban cred că ne urăște. A şi făcut declarații

Alin Burcea, CEO Paralela 45, a criticat atitudinea premierului Ludovic Orban privind situația turismului extern, în perioada pandemiei. 

"Din fericire, nu foarte multă lume vrea anulări pentru că oamenii înţeleg situaţia asta atât de ciudată. În general, pe turismul intern, cel puţin până la declaraţia de ieri a domnului Orban, nu s-a retras foarte multă lume. Avem cereri de retragere de 2%-3% pe turismul extern. Aici, suntem, împreună cu Bulgaria, singura ţară europeană care nu a făcut nimic. Cred că domnul premier Orban ne urăşte. A şi făcut nişte declarații în acest sens.

Ba chiar ministrul Economiei a spus că agenţiile de turism folosesc această criză ca să mai rezolve nişte lucruri. Eu chiar nu înţeleg ce lucruri mai rezolvăm noi. Este incredibil! Ţările europene au dat vouchere garantate. Înseamnă că, pe o anumită perioadă, 12 - 18 luni, nu îţi poţi cere banii, dar trebuie să ai servicii, adică să îţi refaci vacanţa. România bineînţeles că nu a făcut nimic şi acum se mai pregătesc şi alte valuri de modificări", a spus Alin Burcea, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel