Tulpina COVID din Marea Britanie. Dr. Tudor Ciuhodaru: Toți ar trebui să fie TESTAȚI gratuit. Vorbesc și nimeni nu mă aude

Covid-19
Covid-19

Medicul Tudor Ciuhodaru susține că în contextul apariției noii tulpini de COVID-19 în Marea Britanie și identificare unor cazuri de infectare și în alte țări, România ar trebui să-i testeze gratuit pe toți cei care intră în țară.

"Toți ar trebui să fie testați, așa cum spuneam și la începutul aceste pandemii, să intre în carantină. Identificarea acestei tulpini ar trebui să fie făcută cât mai repede posibil pentru că știți și dumneavoastră modificările succesive pot duce la o formă de coronavirus care s-ar putea să nu aibă aceeași imunogenitate și atunci se poate pune sub semnul întrebării și întreaga campanie de vaccinare la nivel european.

Vă amintesc că nu este suficient să vorbim doar despre Anglia pentru că tulpina era acolo din septembrie, iar acum  a fost identificată și în Italia, și în Germania, așa că oricine intră acum în țară ar trebui să beneficieze de testare gratuită, iar pe de altă parte carantina ar trebui să fie făcută corespunzător, în așa fel încât să nu se repete erorile de la începutul acestei pandemii.

Tot vorbesc despre testare extinsă gratuită și nu mă aude nimeni. Vă reamintesc că la nivelul european s-au pus la dispoziția statelor membre 22 de milioane de teste rapide. Există și o recomandare ca această testare să fie făcută inclusiv contactelor asimptomatice, iar necazurile în România vin și din această definiție aberantă de caz pentru că nu include și contactele asimptomatice.", a declarat Tudor Ciuhodaru în direct la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel