Tudor Barbu și Gheorghe Piperea, SCHIMB de REPLICI. A RĂBUFNIT la adresa CNA. "M-ați provocat. Vai de capul meu"

Tudor Barbu a răbufnit în direct la adresa CNA-ului, după ce a fost provocat de avocatul Gheorghe Piperea.

Avocatul Gheorghe Piperea a postat zilele trecute pe pagina de Facebook, un mesaj dur în care afirma că zeci de bătrâni infectați cu COVID-19 au fost lăsați să moară, ba mai mult, acesta a spus și că familiile persoanelor decedate din cauza COVID-19 ar primi 8000 de euro.

"În urmă cu două luni, din presa alternativă și din relatări directe ale unor persoane revenite din Italia, am aflat terifiat că zeci de bătrâni au fost lăsăți sa moară, la propriu, de infirmieri și cadre medicale (indecent de bine plătiți din bani publici gestionați privat, de altfel) care au fugit mâncând pământul la prima informare a presei main-stream din care rezultă că bătrânii sunt primii afectați de COVID-19 și că pot răspândi molima prin simplă lor existență (...)", este o parte din mesajul lui Gheorghe Piperea, postat pe pagina de Facebook, zilele trecute. 

În acest context, Tudor Barbu l-a întrebat în direct la Gheorghe Piperea dacă susține în continuare că există familii cărora li se oferă bani doar pentru a declara că apropiatul lor a murit de COVID-19. 

"Domnule Barbu, dacă dumneavoastră preferați să vă ascundeți după deget nu aveți decât, dar sunt absolut convins că ați primit în privat tot felul de astfel de mesaje, iar eu le-am primit în mod direct. Am atras atenția că eu consider și acum că această chestiune este un zvon, dar eu nu vreau să mă ascund după degete și nu spun că nu există", a spus Gheorghe Piperea, în direct la B1 TV. 

Răspunsul dat de Tudor Barbu. "Să nu creadă lumea nici că sunt un bărbat mai moale și mai efeminat"

"Vreau să lămurim un lucru ca să nu creadă lumea nici că sunt un bărbat mai moale și mai efeminat un pic, fără să fiu masochist, și nici să las impresia că mă ascund după deget, așa cum afirmați sau sugerați. Eu spre deosebire de dvs., îl am pe Herjeu deasupra capului. Dumneavostră nu aveți, aveți o meserie liberală ca și mine, numai că nu aveți CNA-ul avocaților deasupra capului. Dacă eu am primit, da. Dacă eu știu despre ce vorbiți, bineînțeles că știu, dacă eu am exemple căcălău despre subiectul ăsta, da. Numai că eu nu mă pot pronunța în spațiul public despre acest subiect pentru că mâine amenda pleacă de la 100 de milioane (n.r. 10 mii de lei) în sus și o plătesc personal, nu B1 TV sau îmi risc colegii și licența postului", i-a răspuns Tudor Barbu.

Gheorghe Piperea: Este o temere nejustificată din partea dvs., pentru că dacă aveți probe, CNA nu are cum să vă sancționeze. 

Tudor Barbu: Înseamnă că nu ați fost la CNA niciodată. 

Gheorghe Piperea: Ei nu am fost. Ba am fost.

Tudor Barbu a răbufnit în direct

"Vai de capul meu. Vreți să vă spun ce a propus Herjeu pentru mine? Ascultați-mă puțin că nu m-am plâns niciodată public. E prima oară pentru că m-ați provocat. Pentru un cuvânt din DEX, pentru cuvântul "retardat", care în DEX-ul pe care Herjeu - Herjeu și DEX-ul sunt paraleli- nu are doar conotația pe care o crede el, știți care a fost amenda propusă de Radu Herjeu? 50 de milioane (n.r. 5 mii de lei) domnule avocat. Noroc că sunt și oameni sănătoși la cap în țara asta, care au înțeles", a răbufnit Tudor Barbu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel