Tudor Barbu și Adrian Rădulescu au RĂBUFNIT în direct: "Zi, mă, ADEVĂRUL pe post! Lasă vrăjeala! / Suntem RUȘINEA Europei! DEZASTRU"

Adrian Rădulescu, preşedintele Asociaţiei Fermierilor din România și jurnalistul Tudor Barbu au răbufnit în direct pe tema agriculturii și au tras un semnal de alarmă.

Tudor Barbu și Adrian Rădulescu au vorbit despre agricultura din România și au tras un semnal de alarmă dur. 

Tudor Barbu: Agricultura României este în colaps, lasă vrăjeala. Agricultura țării... vă spun eu, e jale. Umblă foamea pe stradă, câmpurile țării au ajuns să nu mai dea pâine țării. Zi mă adevărul pe post!

Adrian Rădulescu: Da, ăsta e adevărul. Cu o floare nu se face primăvară! E un dezastru! Un dezastru! De ce mințim că merge totul? Am greșit cu toții, ne-am crezut care mai de care mai deștepți, care mai de care mai inventivi, care mai de care putem face și restul nu, care suntem mai buni, care suntem mai răi... după 30 de ani se demonstrează că, reuniți, suntem toți o apă și un pământ! Suntem rușinea Europei. Nu producem porni în România, nu producem pasăre în România, nu producem vită în România...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel