Tudor Barbu, SCHIMB de replici cu Dan Bittman. ”Vreți să fiți DAT AFARĂ?”

Dan Bittman oferit noi detalii despre declarațiile pe care le-a făcut la adresa autorităților, în contextul pandemiei de COVID-19. 

Tudor Barbu: Unul dintre cei mai aprigi contestatari au Guvernului Orban este Dan Bittman. Bună ziua, domnu' artist!

Dan Bittman: Mă mir că m-ați rebăgat pe postul dumneavoastră.

Tudor Barbu: Dar de ce? Aveți interdicție la noi?

Dan Bittman: Nu știu... sau pe dvs. vă mănâncă atât de tare încât vreți să fiți dat afară după tot felul de afirmații pe care le-ați făcut la adresa Guvernului?! Glumesc, glumesc ca să nu înceapă titlurile...

Tudor Barbu: Îmi permit să te invit, pentru că nu există o listă neagră și nicio interdicție aici!

Ce a vrut să spună prin: "Ne aflăm în război"

Întrebat ce a vrut să spună cu afirmația "ne aflăm în război", Dan Bittman a clarificat situația. 

"În primul rând nu sunt în război cu vreun Guvern, nu-mi pot permite. Eu nu fac politică, e problema lor dacă iau măsurile sau nu. Nu sunt eu în măsură să critic sau să nu critic. Eu pot să spun, da, suntem în război atâta vreme cât avem pierderi de 100, 100 și ceva de oameni în fiecare zi. În orice teatru de război, când ai o asemenea pierdere apar și pe știri. Avem 7.000 de morți în 9 luni, deci suntem într-un război. Eu asta am spus, dacă suntem într-un război, mie mi se pare normal să avem o industrie de război care să funcționeze, nu să mă trezesc că stau la mâna unora.

Doi: dați-mi o listă cu cei care au murit, pentru că așa se întâmplă și în război. Vreau să știu și eu cine moare și unde, unde se îngroapă?! Totul e așa, e nebuloasă frumoasă (...)", a declarat Dan Bittman, în direct la B1 TV. 

"Ce aud e deja cronica unei morți anunțate". Bittman l-a contrazis pe Tudor Barbu

Tudor Barbu: Nu mă joc cu vorbele, sunt momente absolut dramatice, cu școli închise, cu spitale la saturație, cu lipsa paturilor în ATI în multe instituții, cu un 2021 care se anunță tragic din punct de vedere economic... varză cu carne!

"Ce aud e deja cronica unei morți anunțate. Vine o zi când se va sfârși. Eu îmi doresc ca oamenii să înțeleagă că mesajul meu este unul foarte simplu și foarte clar și direct: Gândiți cu mintea vostră! În rest, cine consideră că am dreptate să mă salute pe stradă, cine nu, să dea cu piatra. N-am nicio problemă! Eu îmi spun părerea. Nu sunt membru de partid! Nu sunt angajat la stat! Nu am avantaje de primit de pe nicăieri, dar ceea ce spun e pentru că simt", a continuat Dan Bittman. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel