Trump, pozitiv la coronavirus. Cercel: Asta NU apare în comunicatul despre președinte! Noi deja am făcut!

AGERPRES.
AGERPRES.

Medicul Adrian Streinu-Cercel a dat o informație uriașă despre coronavirus care nu apare în comunicatul despre starea de sănătate a lui Donald Trump.

Lui Donald Trump i s-a administrat, printre altele, dexametazonă. În acest context, medicul Adrian Streinu-Cercel a venit cu o informație-cheie.

”Ce nu s-a spus până acum în comunicatul despre Donald Trump este că președintele a primit niște anticorpi monoclonali direcționați împotriva proteinelor spike. Anticorpii monoclonali se folosec și împotriva infecției la un contact.

Ce vreau să vă anunț este că noi deja avem depus la ANMDM un proiect pentru astfel de anticorpi monoclonali. Așteptăm și noi rezoluția de la ANMDM”, a declarat profesorul la Antena 3 în emisiunea Andreei Sava.

VEZI ȘI: Legătura dintre mașini și Covid-19. Ne privește pe TOȚI! Streinu-Cercel, informație BOMBĂ

Starea preşedintelui Donald Trump 'a continuat să se îmbunătăţească', au anunţat medicii săi duminică, care au precizat însă că nivelul de oxigen a scăzut în ziua precedentă şi, prin urmare, liderul american urmează în prezent un tratament cu steroizi, transmite dpa

Aceasta a fost a doua scădere a nivelului de oxigen de când preşedintele s-a îmbolnăvit de COVID-19, dar medicii au declarat că încă iau în calcul să îi dea drumul din spital luni. Echipa medicală a lui Donald Trump a oferit publicului duminică mai multe informaţii despre starea preşedintelui, spunând că acesta a primit vineri oxigen suplimentar timp de aproximativ o oră ca urmare a înregistrării unei scăderi a nivelului de oxigen.

Mai târziu în cursul aceleiaşi zi, Donald Trump a fost transportat de la Casa Albă la centrul medical Walter Reed din Bethesda, în apropiere de Washington. Preşedintele nu mai suferă de febră de vineri dimineaţa, a declarat echipa medicală într-un briefing de presă în faţa spitalului militar. Nivelul de saturaţie al oxigenul preşedintelui a scăzut la 93% sâmbătă, ceea ce a determinat echipa medicală să-i administreze lui Donald Trump corticosteroidul Dexametazonă.

Echipa medicală a încercat să transmită un sentiment de normalitate despre starea preşedintelui care continuă să fie internat. Pe lângă Dexametazonă, preşedintele Trump a primit un cocktail de anticorpi chiar de la debutul bolii şi urmează un tratament de cinci zile cu Remdesivir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel