Trump, FĂRĂ PRECEDENT: Familia Biden e o întreprindere criminală

Peste două săptămâni vor avea loc alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii. Președintele în funcție, Donald Trump, a lansat un atac la adresa contracandidatului său, Joe Biden.

Președintele Trump s-a pronunțat împotriva familiei lui Joe Biden și a acuzat-o că ar fi o „întreprindere criminală”. Totul se întâmplă pe fondul acțiunilor corupte ale fiului lui Joe Biden, Hunter Biden.

Atacuri succesive din partea lui Trump

În timpul unei manifestații din Nevada, Trump a părut să-l atace pe Biden pentru că l-a îndemnat să „asculte oamenii de știință” în tratarea pandemiei coronavirusului, spunând mulțimii că: „Dacă i-aș asculta pe oameni de știință, am avea o țară chiar acum care ar fi într-o depresie masivă."

"Ați văzut ce se întâmplă cu Biden? Este un politician corupt", a mai declarat Trump duminică seara în Carson City, Nevada. Când un susținător a strigat „închide-o” cu referire aparentă la Hillary Clinton, Trump s-a oprit și a corectat: „nu, închide-l”, cu referire la Biden.

Reprezentantul lui Biden a reacționat

Purtătorul de cuvânt al campaniei lui Biden, Andrew Bates, a răspuns duminică seara la declarațiile președintelui, declarând pentru Fox News că „Donald Trump a eliminat economia puternică pe care a moștenit-o de la administrația Obama-Biden, reducând și atacând continuu avertismentele experților științifici și medicali pentru a salva vieți", potrivit FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel