Trump a făcut MARELE ANUNȚ despre vaccin: Vreau să fiu clar!

Donald Trump
Donald Trump

Preşedintele SUA Donald Trump s-a declarat vineri optimist cu privire la crearea unui vaccin împotriva noului coronavirus, exprimându-şi speranţa că va fi găsit unul până la sfârşitul anului, ''poate înainte'', relatează AFP. 

'Credem că vom avea rezultate foarte bune, foarte repede', a declarat Trump în cadrul conferinţei de presă susţinute în grădinile de la Casa Albă. Sperăm să avem (un vaccin) până la sfârşitul anului, poate înainte. Facem progrese spectaculoase, a adăugat el.

Există o stare de spirit foarte bună, a menţionat preşedintele Trump, referindu-se la cooperarea internaţională pe acest subiect 'Nu vreau ca oamenii să creadă că totul depinde de un vaccin, dar un vaccin ar fi grozav', a spus liderul de la Casa Albă, nuanţând totuşi optimismul său.

Vreau să fiu clar: vaccin sau nu, suntem pe cale să ne revenim, a adăugat el, referindu-se la măsurile de relaxare în curs din ţara sa.

Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) a estimat joi că un vaccin împotriva noului coronavirus ar putea fi disponibil în decurs de un an, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel