TRUCURI pentru a te proteja la supermarket de coronavirus

În epidemie, primul și cel mai eficient lucru este să stați acasă și să ieșiți doar pentru ceea ce este esențial, cum ar fi cumpărăturile. Există anumite precauții care pot fi luate pentru a reduce la maxim răspândirea coronavirusului.

Este bine să ieșiți cât mai rar la cumpărături și pentru o mai bună organizare puteți să vă faceți o listă pentru produsele pe care le doriți. Acest lucru vă va ajuta să aveți alimente pentru întreaga săptămână și să evitați să petreceți timp îndelungat în supermarket. Știți ce aveț de cumpărat, mergeți direct la raft!

Este foarte important să evitați cele mai aglomerate ore atunci când mergeți la magazin. În general, orele cele mai potrivite sunt dimineața și la prânz, în jurul orei 15:00. Nu uitați să păstrați întotdeauna distanța de securitate - un minim de un metru și jumătate - cu toată lumea, chiar și cu angajații de la casă atunci când plătiți.

Odată ajunși în supermarket, există o serie de măsuri de precauție care pot fi luate pentru a vă proteja:

Luați pungi și sacoșe de acasă și, dacă este posibil, evitați utilizarea de coșurilor din magazin. Deși mulți le dezinfectează, este mai bine să fim precauți.

Evitați coridoarele unde există mai multe persoane și păstrați întotdeauna distanța de siguranță.

Dacă vă vine să strănutați sau să tușiți, faceți-o spre cot. Chiar dacă aveți mască de protecție, nu este suficient!

Nu atingeți mâncarea proaspătă! De exemplu, nu puneți mâna pe mai multe pâini și apoi să le puneți la loc pe raft. Dacă ați pus mâna pe un produs, recomandat este să nu-l puneți la loc, ci să-l cumpărați.

Nu atingeți fața până când nu ajungeți acasă să vă spălați pe mâini.

Plătiți cu cardul în loc de numerar. Deși s-a demonstrat că banii nu reprezintă o mare sursă de transmitere a virusului, este mai bine să ne ferim.

Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți imediat ce ajungeți acasă este să lăsați pungile pe podea - niciodată pe masă - și să vă spălați pe mâini. Virusul nu se transmite prin alimente, dar este bine să minimizăm orice risc, scrie 20 min.es.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel