EXCLUSIV  TRIPLETA DEVASTATOARE. Chirieac: Ne vom prăbuși cu toții/ Ponta: N-am fost lăsați! Ăsta e stilul

Analistul politic Bogdan Chirieac și Victor Ponta au discutat despre situația economică a țării, în criza provocată de coronavirus.

"Într-un moment în care toată Europa se împrumută cu dobânzi apropiate de zero, esenţiale pentru a face faţă crizei, ceva trebuie făcut, introduceţi o moţiune în Parlament. S-au mai dat anumite soluţii de finanţare, dar toate sunt respinse nu ştiu din ce motiv. Eu cred că este incompetență din partea Guvernului Orban.

"Tripleta faimoasă: Orban - Cîțu - Violeta Alexandru"

Este această tripletă care deja este faimoasă: Orban - Cîțu - Violeta Alexandru - care este o groapă neagră în mijlocul României, în care ne vom prăbuşi cu toţii. Dumneavoastră, în Parlament, poate în Comisia de buget-finanțe, o comisie specială să întrebaţi: "domnule, de ce nu luaţi banii ăştia? Fără ei ne facem praf economia şi vom constata asta în lunile următoare", a spus analistul politic Bogdan Chirieac.

"Singura ocazie pe care am avut-o, până acum, de a vota ceva au fost cele trei legi atacate de PNL la CCR şi, acum, starea de urgenţă. Noi nu am mai fost lăsaţi să ne manifestăm politic. Dacă nu îl obliga Constituţia, nu ne lăsau să votăm nici la starea de urgenţă. O decidea domnul Iohannis şi cu asta basta, pentru că ăsta este stilul de lucru", a spus Victor Ponta pentru DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel