EXCLUSIV  TREI virusuri MARI în România. Titi Aur, FULMINANT: "Nu se face NIMIC! A devenit o BANALITATE"

Titi Aur a oferit un interviu exploziv, în exclusivitate pentru DC NEWS, despre cele trei probleme care s-au năpustit asupra României. 

"Acum, de actualitate, avem 3 virusuri mari în România. Virusul COVID, virusul cu interlopii și virusul cu condusul mașinii, cu accidentele. Fiecare are mai multe caracteristici din punctul meu de vedere. Ăla cu COVID-ul a dat toată lumea peste cap și economic, și politic, dar până la urmă sunt niște morți care erau oricum cu multe probleme, cu comorbidități și foarte puțini sunt cei care nu aveau nimic, dar toată populația e super alertată că avem virusul și ce face și s-a închis omenirea pentru asta. Povestea cu interlopii... sunt victime, cine? E urât, e spectaculos, e o nenorocire, dar în general victimele sunt dintre ei și puține.

Pe când, cu mașinile avem în fiecare zi cinci morți, în fiecare zi 25 de răniți grav și avem în fiecare zi cel puțin 80 - 90 de răniți ușor, dar a devenit așa, o normalitate, o banalitate: Și ce dacă au mai murit astăzi încă cinci oameni?! În zona asta nu se face nimic!", a declarat Titi Aur, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Citește și: Cât TIMP câștigi dacă mergi cu viteză mai mare. Titi Aur, răspuns INCREDIBIL! NU te așteptai: "Am făcut experimentul! Un FRAIER"

Pentru COVID și interlopi s-a mobilizat toată lumea. Care e singura soluție?

"Dacă pentru COVID s-a mobilizat toată omenirea și toată conducerea noastră, cu toată nebunia și cu toate situațiile de urgență, de alertă, din ce vedem, dacă pentru interlopi, statistic vorbim, avem victime foarte puține, da, sunt gălăgioși, nu ne plac, dar nu a dat societatea peste cap, cu condusul mașinii a devenit o banalitate. Singura soluție e să se meargă pe calea educației", a completat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel